política de privacitat


ÍNDICE

  1. Tractament de dades
  2. Responsabilitat



1. Tractament de dades

Introducció

L'accés i ús del lloc web www.casaviva.es (en endavant, "Web" o "casaviva.es") atribueix la condició d'usuari al visitant de la web i implica la total acceptació sense reserves per part de l'usuari de les condicions d'ús vigents en cada moment.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la normativa de desenvolupament, casa viva, com a responsable de la web, en compliment del que disposa l'art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris de la web que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporades en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.


Qui és el titular del tractament de les dades?

Dades del propietari i responsable del lloc web www.casaviva.es:
Gerplex, S.A. (En endavant, "Casa viva")
Carretera de Santa Creu de Calafell, 77
C.P. 08830 Sant Boi de Llobregat
Barcelona (Espanya)
E-mail: online@casaviva.es
Tel. 902 575 786

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 38168, Foli 20, Full número B-55622. NIF: A-08670929

Quin tipus d'informació recopila Casa viva a través de la seva web?

Casa viva pot recopilar la següent informació personal dels usuaris del web: nom, cognom, adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon, data de naixement, sexe, numero de DNI i número de compte (facilitat pel client en cas de devolució) quan l'usuari visita la web, es registra, realitza una comanda en línia, es posa en contacte amb Casa viva o participa en promocions o enquestes de Casa viva. En qualsevol cas, les dades sol·licitades a través del web són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que l'usuari no faciliti les dades sol·licitades, Casa viva no garanteix que la informació i serveis prestats s'ajustin completament a les seves necessitats.


Com utilitza Casa viva les meves dades personals?

L'usuari, mitjançant la marcació de la casella corresponent, accepta expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part de Casa viva amb els següents fins:

  • Millorar la seva experiència de compra
  • Processar les seves comandes en línia, inclòs l'enviament de correus electrònics i / o missatges de text per informar sobre l'estat d'un enviament
  • Processar devolucions de comandes.
  • Gestió del compte a casaviva.es
  • Contactar amb vostè en cas que hi hagi algun problema amb algun dels seus comandes o per altres motius de logística.
  • Respondre als seus dubtes i consultes.
  • Enviar comunicacions comercials a través de correu electrònic, SMS o MMS per informar-li de nous productes, ofertes especials i novetats relacionades amb la Web i / o Casa viva en general, Newsletters i catàlegs. Les referides comunicacions comercials seran relatives als productes o serveis oferts per Casa viva, així com per part dels col·laboradors o socis amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En cap cas, els col·laboradors o socis tindran accés a les dades personals dels usuaris. En tot cas, les comunicacions comercials seran realitzades per part de Casa viva i seran relatives a productes i serveis relacionats amb el seu sector comercial.

Com protegeix Casa viva les meves dades personals?

La web utilitza tècniques de seguretat de la informació com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objectiu d'evitar l'accés no autoritzat a les dades i garantir la confidencialitat dels mateixos. Per aconseguir aquests fins, l'usuari accepta que Casa viva obtingui dades a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

Addicionalment, qualsevol transacció realitzada a través del web es porta a terme a través de sistemes de pagament segurs. Les dades confidencials de pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat corresponent.

Casa viva manifesta que ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.


Comparteix Casa viva informació personal sobre mi?

Casa viva informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies i que, en el suposat cas que fos a realitzar algun tipus de cessió de les dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars dels mateixos.

Quins són els meus drets respecte al tractament de la meva informació personal?

Casa viva garanteix als usuaris, en tot moment, l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les dades personals facilitades pels mateixos, en els termes disposats en la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) els usuaris de la web podran exercir aquests drets remetent una sol·licitud expressa, amb còpia del seu DNI, indistintament, a qualsevol de les següents adreces:

  1. E-Mail: online@casaviva.es
  2. Correu Postal:

    CASA VIVA
    Dpt. ONLINE
    Carretera de Santa Creu de Calafell, 77
    C.P. 08830 Sant Boi de Llobregat
    Barcelona (Espanya)
    De la mateixa manera, els usuaris podran donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats a la part inferior dels e-mails. Els usuaris també poden modificar les seves dades o donar-se de baixa omplint el formulari de contacte online.


Com recopila i utilitza Casa viva les adreces IPP?

Els servidors de la web podran detectar de manera automàtica l'adreça IP i el nom de domini utilitzats pels usuaris.

Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Aquesta informació permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d'obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre de visites realitzades a la web, l'ordre de visites, el punt d'accés, etc.


Què passa amb els enllaços a altres pàgines web?

La Web pot contenir enllaços a altres llocs web, amb polítiques de privacitat diferents a la de Casa viva. En aquest sentit, Casa viva no es fa responsable del contingut o pràctiques dels llocs enllaçats. Casa viva recomana als usuaris del web que revisin la política de privacitat de qualsevol lloc web al qual puguin accedir a través de casaviva.es.


2. Responsabilitat

Casa viva no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Des del lloc web del client és possible que es redirigeixi a continguts de tercers llocs web. Atès que el prestador no pot controlar sempre els continguts introduïts pels tercers en els seus llocs web, aquest no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, el prestador manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquest lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

Casa viva no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blocs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la web. No obstant això Casa visqui es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si escau bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. En cas que l'usuari consideri que existeix en la web algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, es prega ho faci saber de forma immediata a l'administrador del web.

La Web ha estat revisada i provada perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament les 24 hores del dia 7 dies a la setmana, tot l'any. No obstant això, Casa viva no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l'accés a la web.

Està prohibida la introducció d'hiperenllaços amb fins comercials en pàgines web alienes a Casa viva que permetin l'accés a la Web, sense el consentiment previ de Casa viva. Casa viva no es responsabilitza de l'ús o el contingut de les pàgines web de tercers que puguin enllaçar amb casaviva.es.


Si tens dubtes relatiu aquesta política de privacitat, pot contactar amb Casa viva a online@casaviva.es