franquícies casa viva

franquicias casa viva

Si ets emprenedor i t'agradaria sumar-te a la nostra xarxa de botigues, pots fer-ho a través del nostre atractiu sistema de franquícies. T'oferim una proposta de valor, avalada per 65 anys d'experiència al mercat i una xarxa actual de 29 botigues pròpies. Si vols unir-te al nostre grup disposaràs de:

  • Una àmplia gamma de productes (4.000 referències) de qualitat, amb un disseny actual, i a preus competitius. Tots ells orientats a cobrir qualsevol necessitat de la llar.
  • Una imatge de marca consolidada i reconeguda a Espanya, amb un disseny del punt de venda atractiu i ideal per promoure la venda.

Et proposem 3 tipus de model de franquícia, perquè puguis adaptar l'assortiment de productes segons els teus interessos:

  • CASA VIVA FULL COLLECTION amb el 100% de la col·lecció per a totes les estances de la casa: cuina, menjador, sala d’estar, bany i jardí.
  • CASA VIVA COOKING amb la col·lecció de les seccions cuina i menjador.
  • CASA VIVA CORNER amb una selecció de productes representatius per a petits espais.

Per a més informació, omple el formulari de contacte que trobaràs al link de a continuació seleccionant el motiu "Obrir Franquícies" comentant els teus interessos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible..


sol·licitar informació