condicions generals de compra i venda


ÍNDICE

 1. Introducció
 2. Ús del nostre lloc web
 3. Disponibilitat del servei
 4. Com es fa la compra
 5. Acceptació de la compra i confirmació de recepció de la comanda
 6. Validesa de la oferta i disponibilitat dels productes
 7. Lliurament i costos d'enviament
 8. Preu i pagament
 9. Llengua o llengües en les quals es pot formalitzar el contracte
 10. Atenció al client
 11. Garanties
 12. Política de devolucions
 13. Registre com a client
 14. Modificació de les dades i baixa
 15. Seguretat
 16. Propietat
 17. Divisibilitat
 18. Resolució de controversies1. Introducció

El present document conté les Condicions que regulen la venda dels productes presentats en aquesta web per la societat: Gerplex, SA (Amb nom comercial "CASA VIVA"), Carretera Santa Creu de Calafell 77, CP 08830, Sant Boi de Llobregat (Barcelona), inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 38168, Foli 20, Full número B-55622, i amb NIF A-08.670.929. Aquesta web, que opera sota el nom de domini casaviva.es, és gestionada per la precitada societat Gerplex, SA (Amb nom comercial "CASA VIVA").
Preguem que llegeixis atentament les presents Condicions abans de realitzar una comanda. Si no estàs d'acord amb les referides Condicions, no has de fer cap comanda.
Les presents Condicions de Venda podrien ser modificades en qualsevol moment, de manera que has de llegir-les abans d'efectuar cada compra. Si tens alguna pregunta relacionada amb les Condicions de Venda o vols fer alguna reclamació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre Servei d'Atenció al Client, enviant un correu electrònic a online@casaviva.es, o trucant al número 900 101 991 dins l'horari d'atenció al client (de dilluns a divendres: de 9h a 18h, exceptuant festius nacionals a Catalunya).


2. Ús del nostre lloc web

Mitjançant la marcació de la casella "Accepto les condicions de venda" declares que has llegit i acceptes sense cap reserva les presents Condicions de Venda, i, en especial, el següent:

 1. Et obligues a facilitar-de manera certa la teva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte.
 2. Tingues en compte que, si no ens facilites tota la informació que necessitem, no podrem cursar la teva comanda. En qualsevol cas, prèviament a confirmar la compra, hauràs de confirmar l'acceptació de les presents Condicions activant la casella "Accepto les condicions de venda".

3. Disponibilitat del servei

Els articles que s'ofereixen a través d'aquest lloc web estaran disponibles a Espanya (només a Península excloent Balears, Canàries, Ceuta i Melilla).

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produïssin dificultats pel que fa al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, li reemborsarem qualsevol quantitat que hagis abonat.

Llevat que hi hagi incidències derivades de circumstàncies imprevistes o extraordinàries, li enviarem la comanda consistent en els producte/s relacionats en cada Confirmació de Compra en el termini assenyalat a la pàgina web segons el mètode d'enviament seleccionat.

No es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalls l'adreça exacta de lliurament.


4. Com es fa la compra

Veuràs que comprar a casa viva és còmode i fàcil. Un cop seleccionat l'article que desitges comprar, hauràs de prémer sobre el mateix i seleccionar el nombre d'articles que desitja.
Un cop seleccionat el nombre d'articles, hauràs de prémer sobre l'opció "Afegir a la cistella" i després sobre l'opció "Anar a la cistella de la compra", per després indicar les dades d'enviament i accedir a les opcions de pagament.
Per realitzar la compra es requeriran les dades personals de l'usuari, que seran incorporades a la nostra base de dades amb l'objecte de poder processar la comanda i de facilitar la realització de noves compres a través de la pàgina web. Les dades personals proporcionades pels usuaris seran tractats d'acord amb el que estableix la nostra Política de Privacitat (enllaç política de privacitat). L'usuari podrà accedir, en tot moment, a les dades personals facilitades ia la informació de les comandes realitzades. Casa viva recorda als usuaris que les dades personals s'han d'indicar amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l'enviament del / s article / s adquirits. A més, en el cas de ser sol·licitat expressament per l'usuari, el mateix rebrà per correu i / o sms informació i publicacions relatives a casa viva.


5. Acceptació de la compra i confirmació de recepció de la comanda

L'acceptació de la compra s'ha de fer a través de l'activació del botó "Comprar". A continuació hauràs de

 1. indicar les teves dades personals i d'enviament perquè puguem tramitar la teva comanda;
 2. Escollir la modalitat d'enviament;
 3. Escollir el mètode de pagament;
 4. Un cop revisat la comanda, acceptar les Condicions de Venda mitjançant la marcació de la casella corresponent, i després prémer sobre l'opció "Comprar".

Si fas el pagament mitjançant targeta o Paypal, seràs redirigit a l'entorn segur de UniversalPay o de PayPal (segons la forma de pagament escollida) per efectuar el pagament.
Un cop acceptada la compra i realitzat el pagament, rebràs un correu electrònic amb un codi d'identificació perquè puguis conèixer l'estat de l'enviament de la teva comanda.
No obstant això, tingues en compte que totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat del producte o productes sol·licitats, tal com s'indica en el següent apartat, així com al compliment, especialment, de les condicions especificades en l'Apartat 2.


6. Validesa de la oferta i disponibilitat dels productes

L'oferta dels productes té validesa mentre a la pàgina web www.casaviva.es existeixi l'oferta, llevat que s'informi sobre un termini determinat, com en el cas de les ofertes promocionals per a dates assenyalades.
En qualsevol cas, totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos.


7. Lliurament i costos d'enviament

Els enviaments estàndard es realitzaran a través d'una empresa de missatgeria i els terminis de lliurament seran amb caràcter general d'1 a 3 dies laborables. En cas que la comanda contingui mobiliari o articles voluminosos, el termini d'entrega serà de 10 a 15 dies laborables.

Aquests terminis poden variar en funció de les circumstàncies concretes de cada comanda, com la disponibilitat del producte escollit o la zona d'enviament. Així mateix, en circumstàncies excepcionals dit termini es podria veure alterat per incidències extraordinàries en el transportista o per dificultats en el lliurament de la mercaderia.
Els costos d'enviament són els següents:

 • Servei de lliurament a domicili:
  El cost serà en funció de l'import total de compra i es calcularà a la cistella de compra.
 • Servei de lliurament a botiga casa viva (disponible per a comandes estàndard sense mobiliari):
  Cost: Gratuït

En cas d'haver triat el lliurament en botiga, et comunicarem l'arribada de la mercaderia a través d'un email. A partir d'aquest moment, la comanda serà a la teva disposició durant 15 dies dins de l'horari comercial (pots consultar-ho aquí (enllaç al localitzador de botiga) de la botiga escollida per recollir-lo. Cal presentar el nombre de comanda i el DNI de la persona que vagi a recollir-la.
En cas d'haver triat el lliurament a domicili tingues en compte que en el domicili que indiquis per realitzar l'enviament ha de poder-se fer el lliurament en horari comercial.
Destaquem també la importància que ens proporcions un nombre de telèfon de contacte en fer la comanda, per tal que l'empresa de transport pugui posar-se en contacte amb tu en cas de dificultats en el lliurament.
Recorda que no es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalls l'adreça exacta de lliurament.
Si no rebessis la comanda en el termini esmentat o tinguessis qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre Servei d'Atenció al Client, enviant un correu electrònic a online@casaviva.es, o trucant al número 900 101 991 dins l'horari d'atenció al client (de dilluns a divendres de 9h a 18h, exceptuant festius nacionals a Catalunya).


8. Preu i pagament

8.1 Preus

El preu dels productes serà el que s'estipuli en cada moment al nostre lloc web.
Tots els preus s'indiquen en euros. Els preus inclosos en la pàgina web inclouen el 21% corresponent a l'IVA per a Península i exclouen les despeses d'enviament.
Els preus poden canviar en qualsevol moment, però no afectaran les comandes als que ja hàgim enviat una confirmació d'enviament.


8.2 Formes de pagament

Totes les compres es poden pagar, a través dels següents mitjans:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Maestro
 • MasterCard
 • American Express
 • PayPal
 • Transferència bancària: Has de fer la transferència al número de compte Banco Cajamar: ES63 3058 0583 4727 2001 1597 en el termini màxim de 5 dies hàbils indicant el teu número de comanda en el concepte de pagament. Si us plau, envia'ns el comprovant del pagament a la següent adreça de correu electrònic online@casaviva.es. Un cop rebem la transferència s'enviarà la comanda.

8.3 Seguretat durant el procés de pagament

Les dades es transmeten de manera encriptada mitjançant el Protocol SSL. Si esculls fer el pagament a través de targeta, un cop premut el botó de pagament corresponent, seràs dirigit a una pàgina segura de l'entitat bancària amb la que treballem en la qual se't sol·licitaran les dades de la teva targeta (nº de la targeta, titular, data de caducitat i CVV). Introduïts aquestes dades, l'operació serà enviada a l'entitat emissora de la targeta, la qual validarà l'autenticació de l'operació.
Un cop el banc hagi confirmat l'autenticació, s'efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la comanda es cancel·larà. En qualsevol cas, se't informar del resultat de l'operació.
En fer un pagament amb targeta confirmes que és de la teva propietat.


9. Llengua o llengües en què pot formalitzar el contracte

El contracte ha de ser formalitzat en espanyol.


10. Atenció al client

Perquè la teva experiència de compra sigui sempre còmoda, en cas de dubte pots posar-te en contacte amb el nostre servei d'atenció al client, a través de qualsevol dels següents mitjans:

 • Enviant un correu electrònic a online@casaviva.es
 • Per telèfon trucant als nostres operadors. L'horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 9h 17h, exceptuant festius nacionals a Catalunya.
  Espanya: 900 101 991

11. Garanties

Els productes es troben garantits des de la data de lliurament contra tot defecte material o de fabricació durant el període legal. En cas de producte defectuós, procedirem, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, de forma gratuïta. Respondrem a les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament. Hauràs informar-nos de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des del coneixement d'ella. Et recordem que hauràs d'aportar evidències suficients respecte la falta de conformitat del producte, així com de la compra del mateix.

12. Política de devolucions

12.1. Desistiment

Casa viva et garanteix la possibilitat d'anul·lar la teva comanda sense cap cost sempre que l'anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posat a disposició del transportista per al seu enviament. En cas contrari hauràs d'esperar a rebre la comanda per tramitar la seva devolució.
Disposaràs d'un termini de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda per resoldre el contracte i realitzar la devolució del producte adquirit. Hauràs de comunicar a casa viva dins el referit termini el teu desig d'exercitar el dret de resolució del contracte, a través del nostre Formulari de contacte online seleccionant el motiu "devolució".
En aquests casos, en el termini màxim de trenta (30) dies des del desistiment o resolució, casa viva et retornarà els diners de la compra pel mateix mitjà pel qual s'ha rebut o, en el cas que la compra s'hagi realitzat per transferència bancària al compte que ens indiquis en sol·licitar la devolució de forma gratuïta i sense cap costos addicionals.
Els costos de devolució / desistiment o resolució poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. Aquest canvi serà aplicable a partir del moment en què s'inclogui la modificació en les pàgines d'ajuda i el contracte publicat en aquesta pàgina web. En tot cas, seran vàlids aquells costos d'enviament que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

Com fer una devolució?
Pots retornar qualsevol producte que hagis comprat a www.casaviva.es dins de 14 dies naturals des de la data de lliurament.
Els passos a seguir són els següents:

 • Accedeix al formulari de contacte online i selecciona el motiu "devolució".
 • Indica'ns el teu número de comanda i la referència del producte que vols retornar

En un termini de 2/3 dies laborals, un agent es posarà en contacte amb tu per gestionar la recollida del producte
Un transportista acudirà al teu domicili en un termini de 5 dies laborals que hàgim acceptat la teva petició de devolució per recollir els productes que desitges retornar.

 • Prepara el producte per al seu enviament (amb una còpia de la factura) i posa-ho a la caixa de casa viva (o en qualsevol altra caixa sòlida). Et recomanem precintar bé la caixa. Gràcies al nostre servei de devolució, tindràs la seguretat que se't retornarà els diners en cas de robatori o pèrdua durant la tramesa al nostre magatzem.
 • En tot moment podràs comprovar l'estat de la devolució contactant amb nosaltres

Notes addicionals

 • Assegura't que els articles estiguin en les mateixes condicions en què els has rebut.
 • Tots els articles que vulguis retornar d'una mateixa comanda hauràs tornar-los en una sola tramesa.
 • En el cas que es t'hauria lliurat juntament amb l'article o accessori que desitgis retornar algun article promocional aquest també haurà de ser retornat.
 • No podem oferir-te un canvi per un altre producte de preu diferent
 • No s'acceptaran devolucions realitzades a ports deguts.
 • No s'acceptaran devolucions realitzades per procediments diferents a l'aquí descrit.
 • Només s'efectuaran reemborsaments d'aquells productes que hagin estat tornats seguint la nostra política de devolucions.
 • Només és possible tramitar devolucions de productes adquirits a la nostra botiga online.

En cas de dubte sobre la nostra Política de devolucions, pots posar-te en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client enviant un correu electrònic a online@casaviva.es o trucant al número de telèfon 900 101 991 dins l'horari d'atenció al client (de dilluns a divendres: de 9h a 17h, exceptuant festius nacionals a Catalunya.


13. Registre com a client

Per realitzar una comanda, tindràs la possibilitat de donar-te d'alta com a Client, creant un compte propi a la nostra botiga online.
El registre com a Client a la nostra botiga online, et donarà l'oportunitat de rebre la nostra Newsletter, gaudir de descomptes, veure l'historial de les teves compres i fer seguiment de les mateixes accedint al teu compte d'usuari entre altres avantatges.
Per registrar-te com Client, hauràs de punxar sobre l'opció "El meu compte" i omplir els corresponents camps.
Per accedir al teu compte d'usuari, hauràs de punxar sobre opció "El meu compte" i introduir el teu correu electrònic i la contrasenya.
En el cas que oblidis la teva contrasenya per accedir al teu compte d'usuari, n'hi haurà prou amb que punxis a l'opció "Has oblidat la contrasenya?" I introduir el teu correu electrònic, al qual t'enviarem un correu electrònic per restablir la contrasenya.
Si optes per registrar-te com Client, t'informem que les dades personals que ens facilitis seran incloses en un fitxer titularitat de Gerplex, SA (amb nom comercial "CASA VIVA"), Carretera Santa Creu de Calafell 77, CP 08830, Sant Boi de Llobregat (Barcelona) Espanya, número de telèfon 900 101 991 amb la finalitat de tramitar les teves comandes, així com per enviar la nostra Newsletter i altres comunicacions comercials per qualsevol mitjà, incloent (sempre que expressament ens autoritzis a això ) mitjans electrònics.
Per poder enviar comunicacions comercials per mitjans electrònics (com la Newsletter) en donar-te d'alta hauràs de marcar la casella per la qual expressament ens autoritzes per enviar aquestes comunicacions. En cada comunicació comercial que se't enviï se't donarà l'opció de oposar a l'enviament d'aquestes comunicacions, mitjançant un procediment senzill i gratuït. També tindràs l'opció de donar-te de baixa de la nostra Newsletter al teu propi compte. Et recordem que podràs exercir en qualsevol moment els drets d'accés a les teves dades, rectificació, cancel·lació i / o oposició a través del teu propi compte de Client o enviant un correu electrònic online@casaviva.es.


14. Modificació de les dades i baixa

En realitzar una comanda, i abans de confirmar-lo, podràs modificar les teves dades personals en qualsevol moment. Un cop hagis confirmat la comanda, podràs modificar les dades proporcionades per la comanda contactant amb el nostre Servei d'Atenció al Client enviant un correu electrònic a online@casaviva.es o trucant al número de telèfon 900 101 991 dins l'horari d'atenció al client (de dilluns a divendres: de 9h a 12h, exceptuant festius nacionals a Catalunya).
Et recordem que podràs exercir en qualsevol moment els drets d'accés a les teves dades, rectificació, cancel·lació i / o oposició a través del teu propi compte de Client o enviant un correu electrònic online@casaviva.es.


15. Seguretat

Casa Viva garanteix la privacitat de les dades que ens proporcions mitjançant l'aplicació del protocol SSL.


16. Propiedad industrial i intel·lectual

Tots els continguts del lloc web (amb caràcter enunciatiu, i no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logotips, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, i altres elements que apareixen en el lloc web), així com els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts al lloc web estan protegits per la Llei.
Casa viva no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús a l'Usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu Web i els serveis oferts en la mateixa.
L'Usuari reconeix i accepta que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual sobre els materials o continguts que s'aporten com a part de la pàgina web ens corresponen en tot moment a nosaltres o als qui ens van atorgar llicència per al seu ús, i reconeix així mateix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest lloc web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i / o industrial de casa viva o del titular dels mateixos.
Aquesta clàusula no t'impedirà utilitzar aquesta pàgina web en la mesura necessària per copiar la informació sobre la teva comanda o dades de contacte.


17. Divisibilitat

Si alguna de les presents condicions o alguna disposició fossin considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l'autoritat competent, se separaran de les restants condicions i disposicions que seguiran sent vàlides en la mesura que així ho permeti la llei.


18. Resolució de controvèrsies

En el cas que sorgís qualsevol controvèrsia, les parts tindran l'opció de solucionar l'assumpte amistosament. Si no s'arribés a cap acord extrajudicial, el tribunal competent per resoldre les controvèrsies serà el del lloc on el Client tingui la seva residència.

Les parts es someten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflices i amb renuncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. Tanmateix, com a entitat adherida a Confianza Online i amb el termes del seu codi ètic, en cas de controversies relatives a la contractació i publicitat online, protecció de dades i protecció de menors, l'usuari podrà acudir al sistema de resolució extrajudicial de controversies de Confianza Online (a href="www.confianzonline.es">www.confianzonline.es)