compromisos socials


A casa viva estem conscienciats que per generar valor, també hem d'aportar valor social i ser responsables amb el nostre entorn. Els nostres compromisos es basen en fer petites accions amb l'única finalitat de contribuir a ser una societat millor.


reciclaje logo

Campanya de reciclatge

Amb la nostra campanya de "recicla les teves bateries de cuina velles" promovem que els nostres clients ens portin les bateries de cuina que tenen en desús i els bonifiquem per fer-ho. Aquestes bateries de cuina les enviem a reciclar, i amb el benefici obtingut fem una donació a Càritas, entitat sense ànim de lucre que té la finalitat d'ajudar al desenvolupament integral de les persones.


ecoembes logo

Membres d'Ecoembes

Des de 1998 que som membres d'Ecoembes, una organització que té cura del medi ambient a través del reciclatge i l'ecodisseny dels envasos a Espanya. D'aquesta manera contribuïm a reduir l'impacte mediambiental dels envasos posats al mercat, per fer-ne un ús responsable i una millor protecció del medi ambient.


fundacioginesta logo

Col·laboració amb Fundació Ginesta

Ginesta, és una fundació privada sense ànim de lucre i totalment independent, promoguda per la iniciativa de pares i mares de persones amb discapacitat intel·lectual. Disposen d'un centre especial de treball "INTERPAS Logística Responsable" on ofereixen serveis de manipulació i empaquetat a les empreses. A casa viva sempre que necessitem aquests serveis comptem amb ells, per ajudar a promoure la integració laboral de persones discapacitades.